Transparență, gen…

Recent, OMS-ul a admis o posibilă legătură între cazurile de miocardită și pericardită diagnosticate la persoane vaccinate anticovid cu a doua doză de vaccin conținând ARN-m.
Frecvența acestei „reacții adverse”, care e boală de-a binelea, este de 40/1000000 bărbați vaccinați, respectiv 4/1000000 femei. N-ar fi mult, zic specialiștii OMS, chiar și așa, beneficiile vaccinării rămân mai mari decât riscurile.
Ca să n-aibă necazuri la proces, companiile producătoare vor menționa acest mizilic în prospectul vaccinului. Deranj inutil, zic eu, pentru că cei care se vaccinează semnează o declarație pe proprie răspundere, că sunt de acord cu administrarea vaccinului, așa că n-o să existe procese.
Aceiași specialiști OMS mai adaugă, de dragul unei transparențe totale, că cei 40 de bărbați și cele 4 femei la milionu’ de vaccinați sunt persoane cu vârsta cuprinsă între 12 și 29 de ani. Peste 30 de ani, riscul de miocardită scade evident, s-au găsit 1-2 acolo, un moft.
Ce uită să spună iluminații OMS-ului:

 • miocardita este o inflamație a miocardului  însoţită de necroză şi/sau leziuni degenerative ale celulelor miocardice; prin urmare lasă urme ireversibile.
 • frecvența miocarditei, în general, este aproximată la 8-10 cazuri la 100000 de persoane și apare cu precădere bărbați tineri, boala fiind asimptomatică de cele mai multe ori; în consecință, frecvența reală este mai mare decât cea decelată clinic.

  Vasăzică inflamția mușchiului cardiac apărută, probabil, posibil, după injectarea celei de-a doua doze de ARN-m respectă tiparul incidenței miocarditei în populația umană și, evident, nu-i exclus să fie mult mai mulți miocarditici printre vaccinați pentru că cei raportați au fost doar cei cu simptome, care s-au prezentat la un consult.
  Corect ar fi fost ca, la finalul comunicării, distinșii experți să sfătuiască persoanele tinere care s-au vaccinat, mai ales bărbații, să-i facă o vizită cardiologului, măcar așa, de-un pamplezir.

  Știți ce mă-ntreb eu, cu îngrijorare? Câte complicații și reacții adverse majore trebuie să mai raporteze comisiile naționale de farmacovigilență, pentru ca să se renunțe la vaccinarea anticovid? Cât de ciufulit vrea să iasă OMS-ul din această pandemie și ce credibilitate mai poate avea, ulterior? Chiar le pasă, ori îi doare la bască – ploaie, furtună, coafura rezistă?
Acest articol a fost publicat în d'ale Prăvăliei, experimente. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

16 răspunsuri la Transparență, gen…

 1. Dan Manole zice:

  Femeie, tu realizezi la ce te expui?! …Că-ți blochează feisbucu’ nu-i șoc, da’ dacă te vânează ăștia și-n viața reală, așa imperfectă, cum o fi ea? Dacă-ți măresc taxa la asigurările de sănătate, punctajul de risc bancar, prețul implantului dentar, al laptelui pe care ți-l strecoară văcăreasa?! Dacă-ți trimit citațiile la alt oficiu poștal, dacă dau aprobare vecinului de la parter să-și extindă habitatul pe batista aia de grădină? Ce BeLeMeaua mea, păreai fată citită, la un moment dat chiar întorseseși fesele către eseistică, păreai că te-nsănătoșești.

  Apreciază

 2. Mugur zice:

  Cred că nici la bască nu îi doare, că „vaccinul” este aprobat doar pentru situații de urgență. Studiile clinice sunt, încă, în plină desfășurare.

  Apreciază

 3. Aldus zice:

  Eu cred că și alte vaccinuri au avut multe efecte nefaste similare, doar că a) lipsa internetului; b) testarea lor în țări din lumea a treia; c) caracterul local sau zonal și d) controlul media a îngropat eventualele neliniști sau voci critice. Progresiștii tot zic că batem apa în piuă cu Bill Gates, dar uită de scandalurile cu campaniile precedente de polio sau vaccinări în India care au fost sponsorizate de el. Omul a băgat miliarde în chestii filantropice, lobby, oameni infiltrați în posturi cheie la OMS, cercetare etc, și recunoaște singur că asta s-a dovedit mult mai profitabil financiar decât orice altceva a întreprins înainte. Așa că să-i acordăm puțin credit (meritat). Pentru că, la cum arată lucrurile la momentul de față, pandemia nu mai este o situație medicală, ci una politică, iar la cât de profitabil devine un vaccin cumpărat de toate țările, nu m-aș aștepta ca până și combinatele de mase plastice să se reprofileze.

  Pe aceeași temă:

  https://v2valmont.wordpress.com/2021/07/08/proletari-din-toate-tarile-vaccinati-va/

  Apreciază

 4. klaus zice:

  Nu știu cum se manifestă simptomatic miocardita dar gurile rele spun cam de la începutul anului că au explodat numărul de cazuri. Știu din surse pe care nu le pot dezvălui. Mai ales la bărbații tineri. Situația a explodat în presă doar în ultima perioadă.
  Revenind la ce întrebasem anterior, la redefinirea definiției prionului, niște precizări. Am aflat că există compuși proteici cu potențial patogen de când cu encefalopatia spongiformă bovină, boala vacii nebune. N-am reușit să-mi fac o imagine clară despre ce sunt prionii. De când cu proteina spike au început să-mi treacă prin cap gânduri năstrușnico-speculative 😃. Nu vreau să insinuez că ar fi un prion. Dar e clar că face parte din grupul ăla de compuși proteici cu potențial patogen.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s