Albă ca Zăpada la Vaslui

Să citim anecdota cu femeia de serviciu, victimă a unei afaceri de viol cu unic acționar, nu cu șapte, într-o altă cheie, mai serioasă. Prin urmare, Judecătorul o întreabă pe femeia de seviciu:
– Bine, măi, femeie, dar dacă ai văzut ce ți se întâmplă, n-ai încercat să fugi?
– Ba da, domnule Judecător, dar unde să fi fugit, că în față era perete, la stânga era perete, la dreapta era perete și în spate abia spălaseam!…

În realitate, în spate erau ăia șapte. Putea fi unul singur, ca în banc, puteau fi doi, putea fi un batalion. Să admitem că victima era o lătură    o nimfomană care i-a ademenit pe toți șapte. Să zicem că o fată de 17 ani e atât de obsedată de sex, încât cu cât sunt mai mulți, cu atât îi e mai bine.
Să acceptăm că, de dragul plăcerii totale (cine știe nițică anatomie și psihologie femeiască o să bufnească în râs, ca lupul in bancul cu pricina), tânăra femeiușcă se avântă la sex total, cu șapte.
Undeva, măcar o dată, o unică dată, pe parcursul celor trei ore de sex sălbatic, fetișoara aia înnebunită după sex – că așa rezultă din salata presei – a gemut de durere, nu de plăcere. Fix în acel moment, executantul care o zbârcise ar fi trebuit s-o lase în pace.

Băi, o să ziceți, nu era posibil.
Da. Nu era posibil.
Exact la fel cum nu e posibil ca o nimfomană învățată cu sexul în grup să nu depisteze pericolul.

Deci nu e posibil ca cea mai futăcioasă fată din Vaslui să-și fi organizat violul în grup. Fiindcă instinctul de autoconservare surclasează idealul de mediatizare al televiziunilor.
Deci: să nu ajungem la referendum pentru cine e mai vinovat în viol – victima sau călăul, fiindcă vin la vot și pupătoarele de moaște.

Acest articol a fost publicat în actualitate mioritică, apucături proaste la români, mizeria umană, strict autentic, ştiri de neştiut și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

11 răspunsuri la Albă ca Zăpada la Vaslui

  1. krantz zice:

    Aş zice şi eu ceva, da nu-s din localitate…

    Apreciază

  2. Aseara, la Antena3, pe burtiera, ………….bomba:
    Victima violului – PRIMUL interviu!!
    Cum adica, PRIMUL? Ba Renato, astia chiar sint sanatosi?
    Parca o si vad pe victima (sa-i zicem asa, ca nu ma pricep) mergind pe strada, prelingindu-se pe linga ziduri sa n-o observe nimeni si, deodata, e descoperita de „reporterii de teren” (aia tot jurnalisti se numesc?) care se napustesc: „Cum a fost?”, „V-a durut?”, „Cum comentati??”
    Saracu’ DDD, cred ca turbeaza de invidie. Nici macar in „Chilotii Elodiei – Ep.12” nu s-a ridicat pe asemenea culmi.

    Apreciază

    • Augustine, habar n-am la care interviu, prim, te referi, eu am văzut-o preluată de la protv, cu o blondă ambetată care se apăsa pe sub ochi – semn că plânge și să nu i se scurgă rimelul și-și luase o gură Christică, dacă pot să zic așa, o gură suferindă cum văzuse ea în cele mai teribile reprezentări ale Răstignirii, ceva de toată rușinea și ridicolul, abia dacă avea timp s-o asculte pe fata violată, că era disperată să pară cu adevărat marcată. Mi s-a făcut greață și-am schimbat.
      Dar da, e marfă sugestia: ”Cum a fost? V-a durut?”

      Apreciază

    • klaus zice:

      Eu înțeleg punctul dumneavoastră de vedere, domnule Rădescu. Să-i dăm dracului pe cei de la Antena 3! Mă gândeam și io așa…… alea de ai impresia că s-ar arunca drept în pulă…..e drept dacă o și pățesc fără nearuncare din partea lor? Dreptul de aruncare în ștromeleagul cuiva e apanajul individei cu voința la purtător.

      Apreciază

  3. Pupatoarele de moaste sigur o sa voteze cu_calaul, ca ele asa stiu din scripturi, ca femeia trebuie sa se supuna barbatului in toate. Si aia erau niste tineri inocenti, fara antecedente penale doar ca au fost dusi in ispita si n-au izbavit pe cel rau, amin!
    Decat sa le faca_cadou , la majorat, cate o masina, mai bine le-ar lua cate o gonflabila, naibii…Desi , la sapte utilizatori, si aia trebuia resapata….

    Apreciază

    • Mai rău! Pupătoarele de moaște (categoria e mult mai largă decât sintagma în cauză) au certitudinea că nicio femeie onorabilă, cuminte, cu frica lui Dumnezeu în sân, cu rochia până la glezne și cu părul nespălat de la Crăciunul trecut nu riscă să fie violată. Prin deducție logică, alea spălate, date cu deodorant și nepurtătoare de burka sunt niște curve ordinare care și-o caută cu lumânarea și, știi ceva? Mai e și proverbul ăla cu cățeaua care până nu ridică coada… DA, DA, DA! … Așa e! Împușcați-o pe păcătoasă!

      Apreciază

      • Renato, ce spui tu nu e o demonstratie. Intr-adevar, nicio femeie. oricit de decenta, cu rochia pina in pamint, nerujata si nefardata, nu poate fi absolut sigura ca peste ea nu are cum sa dea o asemenea nenorocire. Statistic vorbind, insa, cele din aceasta categorie au „sanse” de 1% sa li se intimple, in timp ce alea care te dau in pula lor, in tramvai, in gura mare, au 70%. Parerea mea….

        Apreciază

      • Vorbeam de statistica, nu de temeiul juridic …

        Apreciază

        • Eu nu vorbesc nici de statistică, nici de temeiul juridic. Vorbesc despre ce se întâmplă, de fapt, într-un viol.
          O femeie înveșmântată în burka sau în minifustă cu hiper decolteu se urcă într-un lift. Cu un necunoscut. Necunoscutul e un dereglat care ar fute-o și pe mă-sa mare, nu fiindcă n-are bani de gonflabilă (ce enormă eroare fac psihologii care nu explică omului simplu și femelii lui, aflată în situația de sub-om, că violatorul nu devine satisfăcut decât în condiția de sex cu agresiune), ci fiindcă gonflabila nu opune rezistență.
          Despre asta vorbesc.
          Despre faptul că societatea civilă se coiește, sub diverse influențe, dacă să bage religia obligatorie în școli sau ora de sexologie.
          Despre faptul că definiția perversiunii sexuale e ambiguă și mizerabilă, în orice dicționar.
          Despre faptul că orice polițai al zilelor noastre crede și scrie în procesul verbal ”sex cu perversiuni” și se referă la sex oral.

          Despre faptul că, o mulțime de oameni care nu știu aproape nimic despre aproape orice gestionează cuvinte al căror sens le e aproape străin și semnează asta.

          Apreciază

Lasă un comentariu