Poli-tichie (1)

După cum știți, în ultimii ani m-am ferit de subiecte politice. Din varii motive. În principal, ca să ne menajăm reciproc simpatiile. În secundar, politica românească a devenit atât de previzibilă, de plicticoasă, încât prefer să urmăresc The Crown.

Totuși azi, că se alege președintele țării (nu, n-am fost la vot, nu mă mai duc de cinci ani, fiindcă oriunde pui ștampila, în final, se dovedește că ai greșit, iar celor care susțin ideea că votul reprezintă civism, o să le contraargumentez cu zicerea lui Bismarck – „Doar un prost învață din greșelile proprii. Un înțelept învață din greșelile altora.” ) nu mă pot abține să comentez măcar un aspect. Un fleac.
Pe Veorica au trădat-o nu doar o seamă de pesediști de-ai ei, dar a trădat-o și croitoreasa:

Pentru bărbații care aruncă un ochi asupra fotografiei, am încercuit zona critică. Sper că nu e cazul să le și explic: pardesiul ăla croit „pe lângă gât” n-ar fi trebuit să arate ca și cum ar sta încă spânzurat în cuier.

 

Acest articol a fost publicat în actualitate mioritică, actualitatea politică, apucături proaste la români, dinozauri, epoca de piatră, mai prost decât ai fost proiectat, părerea mea și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Poli-tichie (1)

 1. ifim zice:

  Hai, leneșă ce ești, du-te la vot. Mai e timp. Dacă faci treaba asta, o să-ți povestesc despre Nono, Nonicul nostru maidanez frumos, despre Botuț (încă nu-l cunoști), despre Dana și chiar despre mine. Nu mai sta.

 2. psi zice:

  vorbești de spânzurătoare în casa… păpușarului!? :))))

 3. Marian zice:

  Bai da’ chitzibushara mai esti !!! Ce ai frate cu tzoalele femeii ? Ai uitat cati ani are ? Doar daca , era moarta si… ingropata de minim doua luni , ar fi putut sta rochia aia bine pe ea asa insa , ce pretentii mai poti avea ? Intrebare : daca Viorica Dancila ar fi aratat in tzolul ei , cum arata… Raluca Turcan bunaoara sau , madamme Olguta Vasilescu-Manda { ca sa nu mai amintesc de Alina Gorghiu ca fac instantaneu herpes } ce le-ai fi spus barbatilor care ar fi aruncat un ochi asupra fotografiei respectivelor doamne ? Respect Renata Carageani si , ma bucur ca te-ai intors in online . Pe alte bloguri , am vazut ca …

 4. Aldus zice:

  Lol. Femeile tot femei! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s