Câteva idei geniale despre ce poți face cu o cutie de pantofi


 

1.Pentru început, iei o cutie de pantofi și stai în ea ca Ghiță la portiță. Tu stai, dar mintea îți umblă.  Ce se poate face dintr-o cutie de carton? În afară de gunoi.

 

 

 

   2. Poți croi un sarafan.  Ar fi fost un sarafan reușit, dar dacă-ți scapă dinții aiurea,  rozi bretelele și iese și prea decoltat în spate…
Asta e. Ghinion!
3. Rămâi cu o machetă  de tunel, care seamănă puțin cu pasajul subteran de la Big Berceni, așa de scurt, că până să intri în el, ai și ieșit.

Ar mai fi o variantă, pe sub capac, așa devine
mai lung, te ascunzi de nici dracu
nu te mai găsește!

4. Sau, sau… mult mai bine, te bagi direct sub cutie
și te crezi melc, cu casa-n spate.

Reclame
Acest articol a fost publicat în blog, copilărie, experimente, glume bune, mai prost decât ai fost proiectat, pisici și alte lucrușoare, prieteni și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

18 răspunsuri la Câteva idei geniale despre ce poți face cu o cutie de pantofi

 1. Griska zice:

  Mţ!
  Nu te crezi melc, ci broască de-aia, cum îi zice? A, da! Cartonoasă!
  (Broasca cartonoasă se ţine de mână cu biserica catolică în formaţia regulamentară a cacofoniilor permise.Li s-ar putea alătura şi pisica cuminte. 😛 )

  • Griska, știam io că ceva nu e în ordine cu melcul. Așa frumoasă și bună observație ai făcut, că-mi vine să-i confisc lui Mili toate cutiile de carton, să-i iasă hand-made-ul din cap! Care e, de fapt, dintz-made.
   Cu pisica cuminte, însă, ai zbârcit-o. Nu e la categoria cacofonii permise, e la categoria Moș Crăciun și Ileana Cosânzeana. Adică la personaje imaginare. 🙂

 2. psi zice:

  he,he… câte nu se poate face cu o cutie. sau o pungă. 😀 😀 😀 romane s-ar scrie, cred…

 3. Iosif zice:

  Renata,daca vrei sa cunosti cine-i dumnezeul sistemului mondial,”Mamona”,urmareste acest material. 🙂

  • Nu mă surprinde, Iosif. Deși actualul Papă militează pentru simplitate și smerenie ca nici un altul, înaintea lui.

   • Iosif zice:

    Cu o floare nu se face primavara…iar „mafia mondiala” actioneaza în „taina faradelegii”.
    Camorra (mafia napolitana urbana),si Cosa nostra rurala,aceasta „caracatita” uriasa,a prins cu tentaculele ei gretoase,ucigatoare,toata Terra la toate nivelele si în toate domeniile existentialitatii omenirii,si nu poate fi învinsa definitiv decât de o singura arma,o „Sabie” cu doua taisuri,bine calita si ascutita care va „taia” fiecare tentacul în f.f. scurta vreme … 🙂

   • Da, cred că avem un Papă victimă a Sistemului. Sistemul (vezi că nici nu mai trebuie să-l definim, că-l subînțelegem) îl acceptă ca nefiind periculos. Un Papă = un Papă-Lapte.

 4. Ioana Maria zice:

  Ce frumos a crescut Milli. Este mai discret si din aceasta cauza ii plac cutiile.

  • Ioana, din pricina cutiei, nici nu se vede cât a crescut. Și n-are decât 8 luni!
   Știi cu ce se ocupă în clipa asta? A furat un castravecior din sacoșa cu legume aduse din piață și-l atacă, neobosit, de un ceas. E un castravecior care aduce a șoarece. Are și codiță. Râd cu lacrimi. Castravetele e, cum poți să-ți imaginezi, inert. Legumă. Dar, înainte de atac, îl scuipă cu ură nesecată.
   Muream, și n-aș fi aflat că poți lăsa totul baltă ca să fii spectator la teatrul de păpuși improvizat de un motan și-un castravete.

 5. Iosif zice:

  Am impresia ca Mili îti va fi muza pentru o viitoare carte ! 🙂

  • Iosif, deocamdată nu cred că vreau să mai scriu o carte. Indiferent de muză și de miză. Sunt, cum zice cântecul, „un actor grăbit ce-și spune replica și apoi a plecat”. La mine, scrisul de carte a fost un experiment, extraordinar de plăcut, ca să-mi dovedesc că pot. Succesul lui NONO a fost, fără să fi mișcat editura un deget cu promovarea, nesperat.
   Mama a fost atât de fericită la lansare, că, dacă ar fi murit în taxiul care o ducea acasă după, ar fi devenit cel mai fericit mort din cimitirul Bellu. 🙂
   Acum nu mai am cui să dovedesc ceva, așa că băltesc într-un dolce far niente, crepuscular.

 6. Ce mâţ hotarat! Avem si noi un geaman de-al lui. Spook. Este ca o perna cu fulgi moi daca il tinem in brate, dar ofensiv si certaret daca nu. Imi imaginez sedinta foto de la voi – pas cu pas. La mai multe! Este un mâţ cu mult talent, mai ales in design.

  • Liana, exact contrastul ăsta e amuzant. Pufoșenia are apucături de fiară. Înclin să cred, totuși, că săriturile pe verticală, din pat, direct la mine în cârcă (priză cu gheroanțele, firește), sunt o invitație la hârjoneală, nu la război. Fiindcă atunci când îl dai jos și te uiți urât la el sau îi scrâșnești ceva de dulce, educativ, desigur, păstrează privirea aia ghidușă, provocatoare – începutul aventurii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s