De ce ne pute gura? Fiindcă mâncăm căcat.

Citeam linkul trimis de unul dintre amicii Gării, despre frământatul cozonăceilor la pisici și, în finalul articolului erau patru reclame de-alea agresiv-stupide, gen – cum să slăbești mâncând din ce în ce mai mult, cum să scapi de monturi în șase secunde și cum să-ți lungești penisul în patru săptămâni până ce ajunge să înconjure de două ori pământul pe la Ecuator, iar ce rămâne surplus, intră în erecție spre Alaska.
Bun. Nu mai citesc demult mizeriile alea, fiindcă sunt ridicole și concepute evident pentru fraierii care cumpără aspiratoare inteligente de la teleshopping, care aspiră din carpete praful, microorganismele, acarienii, aspiră până și propriile tale aspirații cu care te tolănești în fiecare seară pe canapea…
Azi am făcut o excepție. Fiindcă în poză era bătrânul doctor Dănăilă și titlul era ceva cu de ce tac medicii?
Am dat clic. Articolul-interviu era cu alt doctor: Mihai Petrescu. Despre paraziți era. Despre cum ne infestează nouă paraziții organele vitale. Creierul, inima, ficatul, intestinul, ovarele, testiculele… Nu simțim mare lucru, doar că ne pute gura. Și facem cancer. Și murim.
Doctorul intervievat zice că nu există decât un singur produs pe glob care să ne scoată paraziții din noi. Un ceai din coada șoricelului, țintaură și cuișoare. Se cumpără doar de pe net. Cu 139 de lei punga, scăzut, la ofertă, cu 50%. Că altfel costa aproape 100 de euro. Nu-l pot vinde prin farmacii, că farmaciile și-ar pune adaos comercial. Deci, cu alte cuvinte, farmaciile ar fi fost atât de imbecile încât să achiziționeze o pungă de ceai la 400 de lei, când tot ce au pe stoc, chiar și ceaiurile bio, nu sar de zece lei.
Orice farmacist știe că, să amesteci trei plante, culese la momentul corect, deshidratate corect, în tancuri, să le mărunțești la granulația dorită și să le tragi la pungă, te costă 75 de bani/ambalaj. Ca să nu devii ridicol, îl vinzi cu 2,30 lei. Farmacia îl vinde cu 2,50 și treaba merge. Comercial. Nu vindecător. Că ceaiurile nu vindecă nimic. Decât prin aport hidric și placebo.

Oameni buni!…
Fiți buni, cu voi, și nu accesați povești d-astea!

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în actualitate mioritică, actualitatea politică, apucături proaste la români, d'ale Prăvăliei, mai prost decât ai fost proiectat, mizeria umană și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la De ce ne pute gura? Fiindcă mâncăm căcat.

 1. domnuio zice:

  E clar de ce ne pute gura,dar de ce ne put(e) picioarele 🙂 😀

 2. Samanu zice:

  Nu da un,/o farmacist/a experimentat/a pe zece doctori tineri. Dixit

 3. sorin zice:

  danaila e si senator ?….acolo nu se poate ajunge oricum 🙂

  • Da, e senator, l-a „arestat” partidul liberalilor, profitând de scăderea discernământului său, care vine, inexorabil, cu vârsta.
   Numai că la articolul respectiv poza lui era doar o capcană. Să te facă și mai interesat să dai click. N-avea nicio legătură cu doctorul care dădea interviul acela împuțit, pe bani.

 4. zazania zice:

  „COMANDA ACUM!!!!!!!!!!!”
  ….ma simt ca un animal in arena cand aude plesnetul biciului dresorului.
  COMANDA ACUM, altminteri o sa mori de ciroza, de hemoroizi, o sa ramai imobilizat la pat, o sa-ti pice parul si o sa ramai chel…daca nu comanzi acum ca sa primesti leacul minune dar si bonusul.

  • Zuzu, nu te ambala! Comandă acum e un agațament pentru cei mai fraieri dintre fraieri. Dacă intri pe site-ul lor de vânzări doi ani mai tâziu, acum-ul e la fel de proaspăt ca acum doi ani și la fel de ultimativ. Semn că administratorii acestor saituri știu cu ce proști au de-a face și afacerea merge.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s