Cei trei muschetari erau patru și ultimul era femeie

Aveam de gând să scriu ceva  despre făcătura asta, dar m-a cuprins deodată scârba. Scârba că Le Monde se pretează la asemenea mizerii.
Oare cât ne-o fi costat?

Reclame
Acest articol a fost publicat în actualitate mioritică, actualitatea politică, glume bune, mizeria umană, părerea mea, ştiri de neştiut și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

18 răspunsuri la Cei trei muschetari erau patru și ultimul era femeie

 1. Lotus zice:

  Eu nu știu care e politica ziarului Le Monde (pe Wikipedia văd niște informații ciudate), dar din fragmentul următor:

  „Au între 30 şi 46 de ani. Româncă, olandez, scoţian sau german, sunt toţi pro-europeni convinşi”, scrie Le Monde.

  mi-e destul de clar care e cel puțin ideologia autorului acelui articol. Cu toate pânzele înainte spre o Europă unită și modernă, în care serviciile să dea măsura statului de drept!

  Posibil să nu fi plătit foarte mult, deci. 🙂

  • Lotus, nici eu, dar iote că ne explică mai jos Cârco.
   Nenorocirea ar fi ca articolul să nu fi fost la comandă, plătit, ci scris din convingere.

   • Adica prostie vs ticalosie, zici tu.Hm, complicat! Prostia e mai putin vinovata decit ticalosia, chiar daca, uneori si doar intimplator, o poate depasi in toxicitate. Hai c-am dat-o in filosofie, si-mi aduc aminte de puroiul ala de Licheanu, acest decrepit hidos, cu pretentii de filosof dar fara filosofie, care are impresia ca, DIN VORBE, putem demonstra ca A=nonA, adica orice ne convine. Ca ori sintem filosofi, ori nu mai sintem!

   • Augustine, insul despre care vorbești e ăla care se unge pe corp cu cosmeticale diverse, în jurnalul pentru fiul lui, pe care l-a abandonat, în a noua lună de viață intrauterină, la nevastă-sa în burtă?!
    M!… Știam eu că vorbim despre aceeași persoană.

 2. Iosif zice:

  Le Mond(e)ialisation,este un cotidian care face parte din strategiile intreprinderilor mass-media (dez)informarii maselor,dirijate din Apus si Rasarit,acest „bin(om)”al faradelegii”Antichrist”,în care câtiva „papusari”gen G.Soros&Co,trag sforile dupa un scenariu prestabilit,din ecuatia caruia L-au scos pe Dumnezeul Cel Adevarat,înlocuindu-L cu „Mamona”(dumnezeul umanist-materialismului)resurse,petrol,$$$… 🙂

 3. Cârcotaşu zice:

  Am bănuit ceva şi se confirmă. „Articolul” ăsta e de fapt o reluare a unei corespondenţe a marelui om de presă VADIM GHIRDA, de fapt fotograf care nu ştiu în ce calitate semnează corespondenţa pentru Associated Press (ăsta-i moţu’), şi alţi doi neica nimeni, John Thys şi Michal Wachucik, semnatari din partea AFP. După cum se vede cu ochiul liber ăştia sunt francezi get-beget. Sigur, firma e Le Monde, dar noi avem vorba aia cu gardu’ şi cu leopardu’… Mai ştiu pe unu’, parcă Mirel Bran, care semna corespondenţe de la Bucureşti, iar Le monde le prelua ca articole proprii.

 4. Cârcotaşu zice:

  PS – Pentru susţinătorii lui Toma Necredinciosu’ se poate verifica: http://www.lemonde.fr/europe/article/2017/03/24/60-ans-du-traite-de-rome-la-generation-montante-de-l-europe_5100053_3214.html?xtmc=codruta_kovesi&xtcr=1
  E suficient să poziţionaţi cursorul pe cele 4 fotografii şi puteţi citi numele susţinătorilor Codruţei…

  • Cârco, mulțumesc pentru detalii. Când s-a plimbat nea Nicu în caleașca Lizicăi parcă n-a fost așa de pe față aranjamentul. Acum, articolul ăsta vine exact cu două zile înainte de evaluarea ministrului justiției. O să ne îngroape lungana asta pe toți, și ea tot șefă o să fie. Poate chiar primul președinte femeie, la noi. Ptiu!

   • Cârcotaşu zice:

    Pentru a clarifica chestiunea-n discuţie, „articolaşul” apare la pagina 17, care pagină 17 este de fapt: „…voir page 17, cette collection de présentations de personnalités est simplement signée „service international” – pas un article à proprement parler.”

 5. cinel zice:

  Damn, woman pare c ai ajuns la capat de linie . Cind nici vorbe nu mai ai , the end-ul e aproape . Ai lasat oaresce lumii asteia , fa ?
  daca to te duci

  • Samanu zice:

   Credeam ca site ul asta nu era inca in vizorul postacilor. Oricum sunt agresivi. Cinele de ce nu te multumesti cu ziare.com sau cu gazeta? Hai ca ti am mai dat oportunitatea de a mai arunca nitel venin. Pacat ca nu ai ocazia sa o faci fata n fata. Ar fi fost mai distractiv.

   • Nu! „cinel” nu e un postac în sensul veritabil al cuvântului, e o femeie supărată pe sine. Atât de supărată, că dă cu râtul în garduri pe unde apucă. Acum i s-a năzărit pe mine.

 6. Îmi vine în minte o replică din savurosul „Astă seară dansăm în familie” – „Le Monde-ul ce spune?”, întreba inegalabilul Dem Rădulescu. Mai nou, îmi permit să răspund, trage vânturi.

 7. Nu ştiu. Ştiu ☺ că „Lisandre” îmi repugnă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s