Diavolul și Bunul Dumnezeu

Madam Știr  nu e singura sursă de sminteală pe net. Mai sunt și cititorii în onicomicoze, adică ăia care-ți citesc viitorul în unghia atacată de-o infecție fungică. (Ați dat o căutare și n-ați găsit nimic? Ori n-ați căutat bine, ori disciplina asta e pe cale să apară.  Aveți puțintică răbdare, că vineee!…)
Să ne mulțumim cu oferta generoasă deja existentă. Numa’ scrieți pe Google homeopatie youtube și călătoria spre centrul pământului începe. Acolo unde trăiesc reptilieni de ziua a treișpea, farfurieni zburători care nu și-au găsit un câmp de rapiță suficient de ospitalier ca să poposească  în spirală divină, diverse entități hexadimensionale care se deplasează iluzoriu – când vin, parcă pleacă -, acolo puiesc și tot felul de costumați în straiele popiei care țin prelegeri despre homeopatie, care, fie că e o metodă  alternativă sau de asociere alopatiei, fie că e o șarlatanie sau chintesența placebo-ului, oricum, pentru niște bărboși care încă mai cred că masturbarea produce orbire (la mireni!) este un domeniu total necunoscut.
Uite aici un popă chirurg care zice că homeopatia e lăsată de Dumnezeu. În pace.
Și, la un click distanță, devine lucrătura Diavolului. Cu precizarea  – că nu mă pot abține! – că personajul în tricou dungat, de neam prost, e chiar prost, el însuși, fiindcă zice că orice remediu homeopat conține, pe etichetă, un cuvânt, nu din ce e făcut. Păi, cuvântul ăla e denumirea latină a produsului vegetal, animal sau mineral din care a fost obținut produsul. De pildă Hypericum CH 15 este remediul homeopat obținut din sunătoare, Hypericum perforatum, mult mai activ în nevralgia de trigemen decât carbamazepina. Cum ? Dracu’ știe! Sau numai bunul Dumnezeu.

Deci, cum era vorba aia că până la Dumnezeu te mănâncă sfinții?

 

Acest articol a fost publicat în actualitate mioritică, apucături proaste la români, dinozauri, epoca de piatră, mai prost decât ai fost proiectat, mizeria umană, părerea mea, strict autentic, ştiri de neştiut și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Diavolul și Bunul Dumnezeu

  1. hmm, nimic de ventuse ?! ? 🙂
    ele fac foarte bine 🙂 De la ele I-au mers victoriile 😉
    Voi n-ati fost la vraci ??niciodata?
    https://windwhisperer.wordpress.com/2016/08/12/rio-din-fotoliu/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s