Dr. Vader, despre nămeți de femei și iepuri de ciocolată

images1

De data asta, prietenul nostru Dr. Darth Vader a lăsat mai mult decât un comentariu. Și e drept și cinstit să-l urcăm pe acoperișul Gării. Unui pământean d-ai noștri i-ar fi trebuit 150 de pagini ca să scrie o carte de duzină, o motivațională, despre cum să te salvezi din nămeții de femei folosind nu șerpași, ci iepurași de ciocolată. Firește, concluzia e destul de tristă, ca în orice studiu științific respectabil, efectuat de oricine altcineva, cu excepția acelui grup de cercetători britanici, care, pare-mi-se, nici măcar nu există. e doar o sintagmă cu alură de bibliografie.
Amicului Darth, care vine din altă lume, i-au fost necesare doar câteva paragrafe și o paranteză, ca să concluzioneze acest studiu dificil, în care el e și cercetător, și material didactic.
N.M.: Față de cât de savuros e eseul domniei sale, efortul meu de-a pune diacritice textului original îmi pare mai mult o favoare.
Ia citiți!…

 

De ce nu ocolesc nămeții de femei care mint, înșeală, nu sunt gospodine, fac mâncare numai când au ele chef, adică doar la praznice mari, nu știu să iubească decât irațional și aberant și, în general, fac numai prostii? Pentru că mie îmi place să înțeleg, de aia!
Am două studii în derulare, unul despre minciunile femeiești, studiu aproape finalizat, cu rezultate validate. Lucrez acum la concluzii. Dacă sunteți curioși, vă spun doar atât: minciunile la femeie urmează curba lui Gauss, ea minte la început puțin, apoi minte enorm, în jurul vârstei de 40 de ani se îneacă total in minciună, se minte și pe sine, nu numai pe cei din jurul ei, până la a nu mai putea distinge între adevăr și minciună – la ea devine totuna.
Minciunile dispar încet, încet, odată cu instalarea menopauzei și a bătrâneții.

Al doilea studiu este unul de impact. Studiez impactul iepurilor de ciocolată asupra comportamentului femeii disponibile. Validarea o fac pe un elantion de femei indisponibile sau incă nehotărâte. Deși o să mă lungesc îngrozitor, o să le explic în câteva rânduri domnilor aici de față, ca mi-e mila de ei. Cum mi-a fost milă și de mine, mai demult. Credeți-mă! Am studiat problema cu mare atenție.
În mintea femeii, iepurele de ciocolată îmbrăcat în poleială este arhetipul voinicului (vezi C. Jung – Dialectica eului și inconștientului), al cavalerului în armură, numai bun de posedat și canibalizat.
Când îi oferiți, nu-i scoateți pe toți odată. Mai întâi 8. Dacă întreabă de ce tocmai 8, să le spuneți că fiecare iepure reprezintă câte o literă din “Te iubesc!”.
După ce femeia începe să se înmoaie, destul de repede, scoateți-i și pe ceilalți 12. Puneți-i la grămadă cu ceilalți.474ac58a1b62ba8e6f9d961fe30b93dd
De ce 12? Pentru că aveți credința și speranța și vă doriți iubirea cu orice preț, aceea care este sacră și perfectă.
După ce ați scos toți iepurii, observați cu atenție ce se întâmplă. In primul rând, pentru că sunt mulți, mintea simplă a femeii îi comandă să înceapă să mănânce din ei, pe loc. Aici fac o paranteză, nu duceți niciodată femeii un cadou format dintr-un singur item – îl va păstra pentru a se bucura de el singură sau – de ce nu ? -, împreună cu dușmanii.
Spre exemplu, ce se poate cumpăra cu 40 de lei, adică prețul zilei pentru 20 de iepuri de ciocolată? Chiar ieri am cumpărat de la Carrefour cu 2 lei bucata, reduși după Paște de la 7 lei! Nu cumpărați iepuri de ciocolata de Paște! După Înălțare au ei cel mai mare impact emoțional și cel mai mic impact la portofel. Întotdeauna să vă gândiți la raportul cost-beneficiu! Dacă vreți femei, căscați ochii prin magazine, pe la ciocolăți, pe la perle de cultură, urmăriți ofertele, nu vă duceți numai la bere, vin si izmene de fotbal!
Deci, ce greșeală făceam eu înainte? Cu 40-50 de lei cumpăram o singură pereche de ciorapi de mătase, fumurii, cu bandă de dantelă minunată sau din ăia speciali pentru portjartier, cum se cuvine, cu modele discrete, în care ochiul se pierde…
Știti ce făceau bestiile cu ciorăpeii prețioși? Îi puneau deoparte și îi purtau la birou ca să le dea peste bot celorlalte proaste, eventual să mai tâmpească de cap și câte un șef, moș bășinos după care miroase a pipi.
Vai, cât eram de bou! Luam șampanie din aia adevărată, franțuzească, șampanie pentru regine si prințese… dar ocnașa ce-mi făcea? Cică: “Mă doare un pic capul, o deschidem data viitoare”. Și data viitoare nu mai aveai ce să deschizi, tâmpita o dăduse déjà la profesor, odată cu referatul pentru doctorat. Să nu le dai cu fierul de calcat la ficat?

Domnilor, nu le luați niciodată șampanie! Două sticle de prossecco, atât! Se va îndura cu siguranță de una. Doar să înțepe puțin la limbă și să se amețească un pic. 40-50, țineți minte aceste numere importante! Nu cheltuiți niciodata mai mult! Sunt studii făcute, nu mai stricați orzul pe gâște! Cum ai cheltuit mai mult, cum ți s-a urcat în cap și nu mai scapi! Nu știu de ce vă spun atâtea secrete…

Să închidem paranteza și să revenim la iepuri. În raza de acțiune a femeii se află acum un grup compact format din 20 de iepuri de ciocolată, în armuri strălucitoare.
Observați cu atenție cum îi mănâncă. Urmariți-i ochii și mâinile. O să vedeți apariția bruscă a unei priviri sticloase, crude si reci. O să înceapă să rupă poleiala de pe ei, niciodata n-o s-o  desfacă cu grijă. Urmăriți degetele, n-o să mai țină cont că abia au fost date cu ojă, o sa-și înfigă degetele exact în capul iepurelui, o să-i spargă capul, o să vedeți, femeia întotdeauna începe cu capul! Urechile le rupe cu voluptate și le pune deoparte, ele urmează imediat dupa cap. Faceți cum vă spun și o să vedeți că nu vorbesc prostii. Dacă se mai nimerește o altă femeie prin preajmă, chiar dacă îi e mamă sau soră, o să-i ofere numai din picioarele sau fundul iepurelui, niciodată altceva! Știu ce vorbesc, am făcut experiențe pe sute de iepuri, poate o mie, an de an. Încercați și voi,  și o să vă convingeți!
În rest, rămâne cum am stabilit: să nu aveți încredere! Niciodată! Cum ai avut incredere, cum ești terminat.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

28 de răspunsuri la Dr. Vader, despre nămeți de femei și iepuri de ciocolată

 1. Cruella Devil zice:

  Vaderica, MR.RIGHT,
  Toate bune si frumoase ,dar de la teorie si pana-n practica e o cale atat de lunga ca miiiiiii de ani,i-au trebuit nu luminii ci FEMEII .Studiu facut de tine,e bun ,e chiar interesant dar mi se pare o risipa de energie,ptr ca stii tu cu saptamana aia Oarba cum detroneaza ea totul in cale.Ar fi interesant ce-o sa povestesti atunci…..M-am amuzat atat de tare ptr ca socoteala de acasa niciodata nu va bate cu Mercurialul din targ.Ia in calcul si daca-ti da cu virgula…..Ha,ha,,,,,daca pornesti cu idei preconcepute dragalasule si numeri foile de la placinta atunci nu o sa te mai poti bucura de nimic.Intervin frustrarea,deceptia,depresia,dezamagirea ,atractia ptr . acelasi sex.Depinde dragul meu de educatia primita,de principiile cultivate,de mentori,nu poti generaliza.Si cum eu am fost crescuta de bunici ,pe langa educatia de secol trecut m-au invatat sa am coloana vertebrala ,sa nu calc pe cadavre doar sa-mi ating scopul si m-ai ales sa nu ma las calcata in picioare de nimeni.Dume de secol demult apus,dar fara ele nu ai repere in viata.Astfel spus, puteam sa ajung si eu in fruntea bucatelor, precum blonda de la Cotroceni dar nu mi-a placut sportul asta ,ajunsul in patul sefilor, deh educatia proasta a bunicilor.Mai bine mai putin ,dar cu inima curata .Dragalasule ,am o casnicie fericita de 26 de ani,imi iubesc sotul, el este balanta ,eu sagetator,avem si o fetita de 17 ani,asa ca eu sunt o fericita. Am fost sincera de la inceput cu el spunandu-i defectele,ca eu nu le am pe astea cu gospodareala ,ca sa n-avem vorbe dupa si el sa creada ca sunt ZEITA GOSPODINELOR,mai bine Cenusareasa ,na (bunica-mea s-a crucit si era convinsa ca baiatul n-o sa ma mai caute si pe la 26 de ani eram virgina ,ca tata era foarte strict in privinta asta si a zis c-o omoara pe mama daca-l facem de ras in bloc,adica retardari cu agravante d-astea) Nu sunt o dictatoare,ne sfatuim impreuna,aducem argumente care idee s-o impartasim care-i mai buna in luarea unei decizii,nu tin sa am ultimul cuvant,deci cu mine ai fi gresit studiu.Ciocolata imi place dar nu ma omor dupa iepurasi ca mie imi place sa aiba alune,portocale,si alte arome……..Vader ce faci daca intalnesti exceptia, aici e de facut tomuri de cercetari.Pai,nu…….?????FEMEIA CUM SPUNEA CINEVA, E AL CINCILEA ANOTIMP.Asa ca aviz amatorilor de studii si cercetari,’barbatii sunt de pe Marte si femeile de pe Venus.’…..
  Marele meu defect e sinceritatea,vecina cu sinuciderea interlocutorului si ma pun intotdeauna in locul celuilalt ,o prostie ai zice tu,dar eu asa simt,asa am primit educatie,mai baga un ochi si Divinitatea sa vada daca respect normele crestine,in fine ,daca ma straduiesc spre asceza spirituala,dar n-ar fi rau daca as avea in posetuta si-o BERETTA de 9 mm ,ei asa de jucarie si cu apa ma gandesc…..!!!!!!Hi,hi,hiiiiiiii v-ati speriat ,era o gluma…..
  IUBIRE SINCERA SI DEZINTERESATA SI MAI ALES S-O DARUITI! Soare in sufletele voastre si amfitrioanei pupici…..!!!!!!
  Scuze,daca am mai gresit si n-am chef de virgule…….si v-am plictisit si obosit……

  • Cruella, cu tot dragul, după ce m-am regalat cu stilul tău spumos și entuziast (mi-a plăcut detaliul ăla, o Beretta de 9 mm în poșetă – dar nu cu apă, ci cu muniție adevărată), m-am trezit întrebându-mă de ce simți nevoia la mărturiseală: ”am o casnicie fericita de 26 de ani,imi iubesc sotul, el este balanta ,eu sagetator,avem si o fetita de 17 ani,asa ca eu sunt o fericita.”?
   De ce-i spui asta lui Vader? Tipul n-a ieșit la agățat. A scris un eseu despre femei, conform experienței lui. Mie mi se pare că cineva care-și alege drept mască (ăsta e un nick, în fond) pe Darth Vader, are o personalitate complexă dar vulnerabilă și d-aia se vâră într-un personaj armurizat cap-tălpi. Altminteri semna Zorro, nu? 🙂 🙂 🙂

 2. Cruella Devil zice:

  MAI INTR-UN CUVANT M-AM GRABIT CA SI NOI AVEM CERBERII NOSTRI…….

 3. Cruella Devil zice:

  VADERICA DRAGALASULE,
  Fara gluma ai grija de sanatatea ta,de tine ,mai usor cu ciocolata ,cu iepurasii ,alege-i pe cei ai lui HUGH HEFNER,pot da dependenta dar nu risti sa te trezesti cu glicemia crescuta…….
  Ai grija de tine ,ca ar fi o mare pierdere ,cine ne mai spune noua mai pe direct ,mai voalat ca suntem NEFASTE SI NAPASTE n-am gasit alta rima….Nu te supara,tocmai ce-ai aflat ca sagetatorul asa e el mai zgubilitic ptr.calmul celor ETERICI.Tine doar de controlul semnelor de aer cum intretin focul SaGETATORULUI.SMILE,FACE PARTE DIN TOLBA GLUMELOR DE MIERCURI….pupici multi si tie…..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. D. Vader zice:

  Cruella, m-a interesat foarte mult ce ai scris, mai ales urmatoarele: “crescuta de bunici”, “casnicie fericita de 26 de ani”, “imi iubesc sotul”, “tata dictator”. Eu stiu ca nu esti rea, numele tau de Cruella vine dintr-o prosteala de-a ta. Totusi nu-mi place cum ma alinti, eu am un profil, din pacate, afectat de tot felul de trairi, si in mod normal, dupa ce mi-ai fi spus tu mie “dragalasule”, ai fi fost pedepsita crunt. Totusi, imi place cum gandesti, si imi place cum te comporti, esti sincera, si de aceea vreau sa te ajut. Si o sa-ti spun un secret: esti la o distanta de doar 3 zile lucratoare si 6 iepuri de ciocolata de adulter. Nu mi-o lua in nume de rau, “adulterul este foarte misto, este magic, parca respir ozon”, asa mi-a spus mie o prietena adulterina si va spun si eu mai departe ce mi-a spus ea. Si daca iei doua sticle din sampania aia care ai zis,, cheama-ma!

  • Prietene Vader, nu te mai lupta să psihanalizezi vorbele femeilor și nu mai face studii de caz pe cum tranșează ele, cu dinții, un iepure de ciocolată! Treaba e mult mai simplă: absolut toate femeile sunt la ”doar 3 zile distanță și 6 iepuri lucrători de adulter.” (Cred că am citat din memorie. Scuze!)Poate că bărbații sunt la un click distanță de adulter în fiecare minut dar, dacă ne raportăm la Timpul Universal (cu tine vorbesc – Darth Vader), ce mai contează trei zile sau trei secunde?! Vorbim de intenția subconștientă. Care e sarea și piperul. 🙂

  • neax zice:

   calendaristice

 5. papagigli zice:

  Nameti de femei? Adicatelea, cum ar veni, te-ai lovit doar de frigide? Nasol, DeVeule, nasol! Spun asta pentru ca si eu am dat de un „namete”, la tinerete, care mi-a afectat increderea in capacitatile personale de producere a scurtcircuitelor craniene la femei. 😉
  Bey, pe mine sa ma scuzati, dar cred ca am gresit putintel adresa. Se pare ca asta nu-i stada Sapientei, la doamna Caragiani? 😆
  Mina Birjar!

 6. papagigli zice:

  Hmmm! Birjarul m-a ritornerat, spunind ca asta-i strada si asta-i casa Caragianilor. Pai bun, dar DeVeul asta cine-i? Baiatu-n casa? 😆
  Renato, dragostea mea, uite si frigida de care-i pomeneam majordomului, in eventualitatea ca n-ai „cunoscut-o” inca: https://v2valmont.wordpress.com/2008/12/10/fute-ma-bade-s-adorm/ 😆

  • Bun textul, Gigli, deși mix-ul de rialitișou cu umor îmi cade greu la pipotă, cum mi-a căzut și filmul ăla, cu Umbre, cu Gri, care a fost o oroare cinematografică, și pentru casele de pornache, și pentru alea de filme artistice. Dacă sintagma asta o mai însemna ceva. Deci: literaricește vorbind, dacă îmi spui că ai lins fiecare centimetru epidermic și nu mă faci nici să râd, nici să mă excit, atunci e preferabil să renunți la genul ăsta de poveste, tip delațiune, din 2008.
   Ceea ce ai și făcut – cel puțin așa mi se pare – pe blogul tău ulterior.

 7. Cruella Devil zice:

  Razboinicul luminii sau Mr RIGHT,

  ‘esti la o distanta de doar 3 zile lucratoare si 6 iepuri de ciocolata de adulter. Nu mi-o lua in nume de rau, “adulterul este foarte misto, este magic, parca respir ozon”, asa mi-a spus mie o prietena adulterina si va spun si eu mai departe ce mi-a spus ea. Si daca iei doua sticle din sampania aia care ai zis,, cheama-ma!”
  Da-mi un motiv ptr care as face-o?Bani,faima,ascensiunea sociala,desteptaciune,frumusete fizica???????Ce m-ar determina?Serotonina,endorfinele,nebunia, experimentul Philadelphia daca n-am facut-o 25 de ani ,de ce-as face-o acum?Daca pe tine in urma studiului facut te-a dat pe spate efectul ,de ce nu cercetezi cauza si sa faci studii si cercetari in cazul EXCEPTIILOR?
  Stiu ,e mai multa munca,e mai multa alergatura, bani investiti ca iepurii nu or fi pe raft mereu tre’ sa fii inventiv ,dar fara un studiu de caz in cazul exceptiilor ,ramanem la povesti nemuritoare,nepieritoare,neiertatoare………..Vaderush,sincer imi doresc sa fiu o criminala in serie ,sau in paralel,vorba lui Mihail,””””ma ucide ea”””””???????!!!!!!! Si puteam sa fiu in fruntea bucatelor precum blondina de la Cotroceni dar anumite sporturi extreme imi dau fiorii si-mi inhiba initiativa si de nu fantezia!!!!!Hi,hi
  Colegele mele in mare parte ratate si distruse ,ma invidiaza din tot sufletul ptr familia mea frumoasa si de fiecare data cand ma ridic sa plec de la serviciu spun ca avenit cel mai fericit moment al zilei,sa ma intorc la cei care ma iubesc cu adevarat si sincer si neconditionat si nu din interes,sotul,fiica,mama si sora-mea pe skype.Este cea mai mare avere a mea,si distrusele ma invidiaza pe motiv ca’ toanta aia’ asta-s eu,a nimerit asa un barbat bun si fii-sa e un copil exceptional la un super liceu si datorita faptului ca a luat la nationala de engleza, mentiune s-a ales cu o excursie In Belgia.Prea mult ptr ele,dar morala crestina ne aduce cu picioarele pe pamant si ne invata ca trebuie sa iubim si astfel de specimene,pana la sufocare daca trebuie……..e musai,s-atunci e cu placere……
  Ren imi atragea atentia ca spovedania mea catre tine nu-si are sens,ca tu nu faci agatamente in spatiu virtual,dar eu imi cunosc valoarea si stiu ca mi-am insusit dascaleala bunicilor si sincer mi-ar fi scarba de mine si stiu sigur ca as regreta. Nu sunt o marfa,nu ma poate cumpara nimeni,si nu am nici un fel de regrete.Pe vremuri lucram la agentia de excursii cea de de pe LUTERANA UNDE SE FACEA SCHIMBUL VALUTAR 75 DE DOLARI DE CACIULA.Langa ea era hotel Bucuresti si la piscina era celebrul de acum Radu Timis cel cu Cristimul de azi,m-a cerut de nevasta si eu l-am refuzat pe piscinuta ca eram cu actualul meu sot ,Daca as fi stiut eu ce ascensiune fulminanta are piscinuta ,ehe si as fi avut niscaiva clarviziuni ,poate mai cujetam un picut!!!!HI HI?Asculta Vaderush sa-ti spun si eu un secret;:intre FLIRTUL CONSTRUCTIV SI AVANSURILE NOCIVE este o foita subtire asa ca de ceapa,dar unii domni se cred prea sexi ptr a fi refuzati si sar calul rau de tot.Cu alte cuvinte ochii vad ,inima cere si constiinta nu si NUUUUUUUUUUUUUUU!In privinta sampaniei,poate prind la oferta ca m-ar tenta un chilipir.Dar merge si cu lacrimioara lui Ovidiu si cu BUSUIOACA DE BOHOTIN! Be my guest !!!!
  Si sa facem o schimbare in decor …iepurasii versus inghetata!Ce zici te „risti”? i
  Italiana adevarata ,nu surogate si prostii…
  SA FITI IUBITI,WEEKEND MINUNAT ,INSORIT DE EXCEPTIE,DE GRATIE CU IUBIRE, NU IN RECREATIE……..

  • Cruella, de ce sunt colegele tale distruse și ratate că n-au un soț și copil?
   Că nici eu n-am copii și nici soț, doar un coabitant de fff mulți ani, și nu mă simt nici distrusă nici ratată.
   Sau ar trebui să mă simt?
   Nu, nu! Iartă-mă! Am fost rea. Știu că toate măritatele le consideră pe alea fără ceferticat roz cam neterminate.
   Corola de minuni a lumii și-a cosmosului, dacă se poate, să te-nvăluie tot weekendul, frumoasă doamnă!

 8. Cruella Devil zice:

  Mr. Right
  Asul din maneca mea stii care e?
  Eu sunt de felul meu mandra,si mandria nu-mi da voie sa fiu doar o alta bifa in carnetelul unui neispravit.Nu suport sa vad ranjetul ala de fraier cand m-ar vedea ca am fost a lui ,maritata fiind…….si atunci gata toate-s curve,dai cu studii si cercetari,dezvaluiri de senzatie in direct ,in reluare si-n levitatie.Eu la prima vedere par usor de fraierit,analizez si dupa aia finalizez ,asa sa fiu subestimata ,undercover si dupa aia plici cu pliciul de muste peste exponatul alfa….Ma amuza foarte tare cotatiile masculilor alfa si presupunerile lor .sterile sim puerile……asa la o prima evaluare.
  Bai ,daca am fi in propunere indecenta si masculul ar fi ROBERT REDFORD,DISCUTIA AR AVEA ALT SENS…..to be or not to be……

 9. D. Vader zice:

  Draga Cruella, chiar daca nu scriai tu, as fi scris eu pentru ca vroiam sa-ti cer iertare. Orice as fi zis si te-a facut sa te simti rau, te rog sa ierti si sa uiti! Si imi cer iertare si de la psi si de la Renata, si sa ma ierte si papagigli ca l-am enervat, desi n-am vrut. Eu de fapt nu vreau nimic si nici sa demonstrez nimic nu vreau, stau toata ziua cu tolu’ in cap, poate trec neobservat. Doar se itisera brusc niste povesti de spus si atata tot. Si am acum o durere de cap… si contabila nu-mi raspunde la telefon… ca iar am baut aseara si asta a naibii a simtit, contabilitatea stiti ca e cea mai sensibila meserie. Si cand ai zis de Ovidiu si de Bohotin mi-a venit asa un lesin… si ma simt ca dracu. Am luat zinc, am luat magneziu si tot mi-e rau. Si cate ar fi de spus… si ma abtin. Poti sa-mi dai si inghetata cata vrei si imi place si flirtul constructiv mai ales ca zici ca esti bunaciune, de ce sa nu-mi placa? Si sa nu uit, mi-a placut si aia cu invidioasele, “colegele mele in mare parte ratate si distruse”, foarte misto, foarte bine zis, “prea ca la tara”! Si hai ca nu mai zic nimic ca mi-e rau, si sa ma ierte toata planeta si Galaxia sa ma ierte, ca nu mai fac! Si am toate defectele pamantului si sa nu mai vorbiti cu mine, ca ma aflu sub influenta nefasta a doi motani cu care traiesc in casa si astia ma invata toate prostiile. Si o chinuie si pe Mitzy.
  Ah! Sa nu uit, Renata! Imi pare bine ca a reaparut A. 🙂 Sa-i transmiti pupici, cum se zice. Ah! Si aveam o problema si cu pupicii astia, ca mie imi spune iubita mereu “te pup si te iubesc!” si sotului ii spune numai “te pup!” si eu nu sunt lamurit de ce ma deranjeaza chestia asta, probabil de bolnav ce sunt la cap… Dar nu mai zic nimic, gata!

  • papagigli zice:

   DeVeule eu te iert, desi nu-mi amintesc sa-mi fi facut vreun rau. 😆
   Si sa stii ca atita timp cit n-ai reusit sa „make the meanest woman breakdown and cry”, asa cum zice cintecul, nu poti fi the baddest man alive 😉

  • Cavalere Stelar, când te mahmurești, BEA APĂ. MUUULTĂ, că alcoholul deshidratează. Și ia o fiola de B6 și un pliculeț de magneziu. Și ia un hap de durere de cap. Io am încercat odată, când eram tânără, după un revelion cu zeamă de varză, și a mers. 🙂

   Băi, a zis coana Cruella că e bunăciune? Cred că n-am citit atent.
   Acuma aș avea o observație, cu privire la flirtul constructiv. Orice flirt e constuctiv. Fiindcă presupune interacțiunea a două persoane. Și n-are nicio legătură cu avansul nociv. Care e o activitate unilaterală. și ridicolă, dacă nu se transformă rapid în flirt. 🙂

 10. Cruella Devil zice:

  Mr.Obvious,
  Hai ca cu lipsa cu tot esti amuzant si haios.Parca mi-ar fi placut sa fii fratele pe care mi l-am dorit intotdeauna,nu sunt o bunaciune ,sunt doar un om normal si cu un fizic interesant ptr.cineva care schimba nitel prefixul anul asta,(nu sunt MUMA PADURII DAR NICI ZEITA FRUMUSETII)dar important nu este cum arati, ci cum te simti……Si bingo, eu ma simt ca la 18 ani,ori ursitoarele au fost bete cand m-au ursit pe mine,ori asta-i defectul meu major……Rasul,optimismul si vad partea spalata a paharului.E bine ca ai o iubita ,ce mai conteaza ca sarbatorile si evenimentele misto din viata ei le petrece ghici CU SOTUL(CU ALTE CUVINTE VESNIC AMANT NICIODATA …. SOT,ERA O DIVAGATIE),principalul e sa va simti bine si sa nu mimeze orgasmul,altfel e un dezastru,na mi-a iesit si RIMA LA GLUMA…..Si ptr.ca tu esti baiat de baiat si esti accesorizat din cap pana-n picioare, cu sabie,casca,lumina si tot arsenalul dar mi-e teama de vreun incident „mediatic,atomic” pe blogul Renatei.Trebuie sa mai lucrezi la studiile de fezabilitate si sa nu neglijezi nici strategia si logistica. sI CE MISTO MI-AI SPUS-O :
  „Foarte misto, foarte bine zis, “prea ca la tara”! Sa inteleg ca faci parte din categoria colegelor mele?Te-a deranjat metafora folosita la adresa lor????????Hai, ca n-o sa iasa razboi de aici doar de-aia e democracy si politically correct…….Ce sa faci am eu un stil aparte ,deh educatia primita ……Dragalasule s-auzim de bine,poate-ti ajuta Divinitatea sa-i faci un copil iubitei altuia,cei mai misto decat rolul de parinte si sa nu traiesti degeaba pe pamant,mai primesti o cana de apa la batranete.Sa fii iubit!!!!!
  P.S. AI GRIJA CU B.T.S. stiu ca nu-i placere cu cauciucul ala……dar paza buna ……..te face pierdut sau scapat!
  IUBITI-VA MUUUULTTTTTTTTTTTTT !
  REMEDII CONTRA DURERILOR SI LESINULUI ASCULTA MUZICA,NEAPARAT TE CALMEAZA !!!!

 11. Cruella Devil zice:

  Si ptr ca tot suntem in weekend, eu de luni DE LA INCEPUTUL SAPTAMANII sa-mi mearga bine ,sa fim in ton cu JEAN SUC PRIGAT,ENJOI,SI ENGAJE CU WARP 10 INAINTE PRIN GALAXIA CALAUZITA DE LUMINA LUI D. VADER.
  Sper ca s-a amuzat si D.Vader,e baiat de baiat si stiu ca gusta glumele…….Pai decat sa-ti ploua si sa-ti ninga ever,mai bine muzica,glumite ,antren ,viata-i scurta si misto fara frustrari si rautati.Cu prieteniii virtuali la o cupa de DOM PERIGNON,LACRIMIOARA LUI OVIDIU,BUSUIOACA DE BOHOTIN SI PTR.CUNASCATORI MATEUS,o nebunie,un capriciu devenit supliciu…..
  Pupici tuturor,ascultati muzica care va place si mai ales iubiti si daruiti iubire.Soare in sufletele voastre si optimism.Iertare tuturor ca poate am sarit parleazul rau si-am dat-o in SF-uri rau…..
  Traznita de serviciu si de sacrificiu.

  • Cruella Devill zice:

   Ren,
   Colegele mele sunt ratate si distruse nu ptr ca n au un sot si un copil ci ptr. ca sunt imputite la propriu, nu vin aranjate,dichisite,machiate.Adica ,asa cum descind eu si nu sunt sefa si am un salariu decent.Ele ma tot intreaba cum am eu timp de machiaj si de ingrijirea personala la ce ora ma trezesc de dimineata.
   Cum ar spune Vaderush sunt la 7 zile si 7 iepurasi distanta de apa ,sapun si deodorant!
   Acu’ imi imaginez ca zile-l sunt calendaristice si iepurasii sunt stelari si luminosi potrivit studiului.
   A, Ren si ele ptr. ca sunt asa si au un limbaj trivial cu injuraturi la adresa colegilor,ghici?…….
   Barbatii lor parasesc domiciliul conjugal cu saptamana calendaristica sau stelara dupa Vaderush citire.Amin!
   Adica dispar nitel in decor si isi fac mendrele.
   A si sefa n are copii, ma invidiaza pe mine ca sotul meu si fata si mama si sora mea sunt averea mea.
   Ea , sefa n a avut o relatie misto cu parintii ei ,asa ca astea spune multe despre ea.
   Eu sunt calma , echilibrata si am un zambet asa de mila ever si probabil asta deranjeaza……??????
   Ce folos ca au bani, conduc super masini, au super case si totul va fi impartit intre amanta en titre sau intre fini si nepoti.
   Ren si Vaderica asa m au dascalit cei care nu mai sunt si m au iubit :
   -sa nu l ranesti sau sa sufere pe cel de langa tine,poti fi tu in locul lui oricand!
   Si acum o aud pe bunica si acu’ asociez vanilia cu mirosul ei.
   Amintirile dor cu delir delicat de culori.
   Si Ren nu hartia roz conteaza, conteaza calitatea omului de langa tine.
   E mare lucru sa nu fie o hahalera si un mizerabil patentat.
   Va pup pe suflet, weekend minunat cu iubireeeeeeeeeee si cu daruirea ei.
   Cruelita Deviluta
   Eu sunt zen

   • Cruella Devill zice:

    A si ptr amatorii de mainstream si hardcore inca un motiv ptr ca ele sunt distruse si ratate , e faptul ca eu vorbesc si sunt sociabila cu toti colegii de la opinca si pan’ la vladica, am o vorba buna ptr fiecare , o glumita empatizez cu cel napastuit si de multe ori m au intrebat cum pot rezista in cuibul cu vipere ca eu sunt cea mai draguta si amabila din locul ala.
    Si unde mai pui ca unii colegi ma plac , imi fac avansuri si ele sunt invidioase , sefa chiar il place pe unul din ei si ala nici nu vrea da auda de ea.
    Deci cum o fi sa ai de toate si bani si putere si sa nu ti satisfaci nici o placere , sa nu ti faci concediu in strainezia, nu tu coafor, hainute, cosmetice , parfumuri …….
    Cand te raportezi la material si desertaciuni si strangi precum harciogul nu mai esti un spirit liber si de aici frustrari, invidie si ratari.Sunt ratate si distruse ?
    Sau sunt eu prea de tot , prea ca in rural , cum ar zice reclama aia invocata de Vaderica, stelarul, galacticul si intergalacticul.
    Sa fim iubiti si binecuvantati!

 12. Să fim iubiți, Cruello, dar tot nu mă poci abține de la o curiozitate: în ce domeniu lucrezi sau, cum ar zice stăpânul săbiuței de lumină – în ce univers?
  Deși, dacă păstrezi secretul, nu-i bai.

 13. Cruella Devil zice:

  Ren ,
  Da pastrez secretul ,da’ pe cine intereseaza?
  Sa ne pastram tonusul intr-un univers paralel ,m-au racolat baietii cu ochi albastri din alt univers fireste UNDERCOVER FOR EVER…….Vaderica o dadea in SF-uri cu contabilitatea,tu care ai studiat-o in primul an de facultate, nu esti economist,contabil ,probabil a recit comenturile mele si a ghicit ca daca profu’ de marketing ne dascalea despre super lucruri care n-au nevoie de reclama a si facut o asociere cu meseria mea ! Ei bingo nu!
  Aventura,spionaj,MATA HARI ,DIICOT ,SAU PITICOT ,BAROSANEALA, NU GLUMA ????????
  E nitel secret,sorry……..
  O SAPTAMANA DE GRATIE….. VESNICA RECREATIE…….!!!!!!!
  P.S.Si Minerva Tutuvan era profa de mate si cocheta cu serviciile……Pai, nu ????

  • alba ca zapada zice:

   Erata :a recitit si scuze ptr greseli

  • Cruella, sunt moartă după mister, cum sunt pițiurile după silicoane.
   Am un singur indiciu cu nu mă știi de ieri-de azi. Îmi zici Ren. Ren îmi ziceau academicienii tăcuți. Nu toți. klaus, Luminița și… ah! Urâtă e bătrânețea! Mai era încă cineva.
   Călduț, măcar? 🙂

   • alba ca zapada zice:

    Ren,
    Imi place cum suna la urechiusele mele prescurtatea de la Renata.
    Cum sa ti fi spus:
    Stimata d na gara..?????
    Adica asa sa fi inceput?
    Nu te cunosc, habar n am cine esti, cum arati .
    Stai linistita nu suntem vechi cunostinte suntem doar prietenute din virtual.Nu i cunosc pe Klaus,Luminita si pe cel pe care nu ti l amintesti.
    Cum ti ar placea sa ti spun?
    Ma conformez si gata.
    O seara linistita si frumoasa!
    P.S. M am decis sa mi schimb nick ul ca prea l am speriat pe Vaderica si sa devin Alba ca Zapada.E mai umana, mai sufletista, mai draguta…..Cruella prea era o bestie……

   • ren îmi place la nebunie! Așa să-mi zici.La vocativ e renule. Și mai mișto.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s