Păi, tot Dorel e de vină?!

– Cine e de vină?
– Dorel!
Sala strigă în unanimitate Dorel. Dorel stă în primul rând, sub ochii prezidiului, cu privirea  în pământ, cu basca-n mână. Cam răsturnat pe scaun, ce-i drept, adică prea e relaxat, prea face pe niznaiul. Adevărul e că Dorel nici nu știe exact în ce postură necontrolată, care frizează indiferența, stă. În capul lui nici nu figurează că stă; s-a trântit pe singurul scaun liber și aude că e vorba despre el. Nici nu s-a spălat pe mâini. Nici n-a apucat să-și ia gustarea de ora zece (pâine pe vatră, salam săsesc, ceapă roșie).
Firește, până să vină nebunia asta, ar fi fost și-un codru de brânză Hochland, dar acum, pe bune, când brânza te omoară… Băi dar nu era brânză  de vaci! Era telemea sărată, la pungă vidată, noo obzeșcini. Puteam să cumpăr, că nu era Brădet. Brădet e aia care omoară copii. La dracu! O să mănânc salam cu ceapă (ceapa nu conține brânză, nu?)

Când strigă sala Dorel, în unanimitate, Dorel o dă dracului de brânză. Ce-au ăștia cu mine? Păi, n-am săpat unde a zis inginerul șef?

Reclame
Acest articol a fost publicat în actualitate mioritică, actualitatea politică, apucături proaste la români, mizeria umană, o ţară frumoasă, părerea mea. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Păi, tot Dorel e de vină?!

 1. Cârcotaşu zice:

  Săracu’ Dorel! Mai ştiam io pe unu’, Păun, da’ ăla lucra la CFR.

 2. Bai, brinza te omoara, da nu caco ruptia!

  • De unde o scoseși, Augustine?! Corupția nu te omoară, te face mai puternic. Cine e cel mai puternic om într-un spital? Aud? Exact! Portarul!…
   Ăla de la Colței vine din când în când… pe săptămână să șchimbe un teanc de hârtii de 1 leu. El zice că de la automatul de cafea. Dar nu cred că firma cu cafeaua l-a rugat pe portar să colecteze banii. Mai ales că mașinăria e în holul de la etajul unu, pe gresie, și poarta lui pe asfalt, în curte.

 3. Drugwash zice:

  Dorel a fost de vină dintotdeauna. Dorel Păun. 🙄

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s