Distrugătorul

DSC08333-1024x768

Tipul arată ca mai sus. Firește, am mai tăiat din casa lui Cartim, că nu ne interesează cum locuiește Cartim, ci cu cine. Îl cheamă Denis. Habar n-am dacă e strigat pe franțuzește sau pe americănește, cert e că îl cheamă cu „D”, de la Diesel. De la Vin Deisel. Logica îmi spune că nu sunt neamuri, deși seamănă la ochi. Denis are doi. Și Diesel! Negri, și se uită la fel. Motivat. Adică nu se uită în van, se uită să mai distrugă ceva. Diesel se uită așa, sumbru-filosofic-periculos la orice îi propune regizorul să ia în colimator. Denis se uită la fel – n-are nevoie de scenariu și regie – la orice își propune el să distrugă. Diesel distruge vreo bombă, vreo rețea mafiotă, diverse chestii care, conform scenariului, trebuie distruse. Denis n-are grețuri de-astea. El distruge ce i se năzare. O tastatură?! O tastatură.
Băi, dar nici măcar n-o distruge ca obiectiv! Pentru el e o victimă colaterală.
Patru sute de filme să facă Diesel pe contract, n-o să aibă niciodată parte de-un scenariu atât de bun, de îmbârligat, încât ce strică el e prin ricoșeu! Diesel strică modes,, la ordin.
Denis jefuiește niște sărățele și distruge tastatura, cu lapte și apă. Neînarmat!…

Păi, se pune cineva cu Câinele Ăsta?!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în bloguri care merită citite, citesc şi-mi place și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

15 răspunsuri la Distrugătorul

 1. domnuio zice:

  Distrugător atomic 🙂 !

 2. klaus zice:

  Pițeluuuu!!! :))

  • klaus, aveam un prieten care zicea „p’șiiichi”, ori de câte ori vedea o pisică. Știam că există o onomatopee și pentru căței. Pentru ăștia care nu depășesc volumul și greutatea unei mâțe obișnuite.

 3. Cârcotaşu zice:

  Bey, da fioros mai arată! Ţucu-l-aş de frumos ce e! Ptiu! Să nu-l deochi! 🙂

  • Cârco, dacă am rezolvat testul CHINA (Dragoș zice că e „fake” în orice context), zic să facem un exercițiu de imaginație și să ne închipuim câți puști care ar fi pus antonimul corect pentru „original” în engleză, ar fi scris și „țucu-l-aș” corect. La un „scrieți după dictare”, în limba română.

   • Cârcotaşu zice:

    Nu ştiu ce să zic, cred că puţini. Dar dacă ne-ntrebăm de cauze, probabil c-am ajunge la concluzia că scăderea exigenţei ar fi cam principala. O lăsăm şi mai moale?

   • Scăderea exigenței prin incompetența celui care o cere ar fi destul.

   • Cârcotaşu zice:

    Cu incompetența e la fel, o discuție. Nu cred că voi apuca să asist la o discuție pe tema asta, când „tătaru'” de acum, ăsta care scrie că „china” e antonimul lui „original”, va ajunge profesor (de ce nu?) de engleză și cineva (asemeni ție azi), îi va aprecia competența pe baza unui comentariu, făcut cu pix roșu, la o greșeală asemănătoare, dintr-un extemporal. Asta peste 10-15 ani. 🙂 🙂 🙂
    Dupa cum vezi n-am somn, mă chinuiesc să comentez de pe telefon și n-am acu’ linku’ pentru blogu’ meu.

 4. El, Denis, distrugător???? Neee, nu,

 5. cartim zice:

  Multumim frumos pentru articol (Denis si cu mine).Numele i se pronunta normal, nici in franc eza, nici americaneste 🙂
  Distruge cam tot ce prinde , e mic dar cu personalitate.Rasa lui (Bichon Havanez) a rezistat invaziei lui Castro…Povestea spune c a noua exemplare au reusit sa sa ajunga in State si sa perpetueze rasa…..restul au fost macelariti de armata revolutionare ( deh, elemente reactionare, burgheze).

  Ca rasa, el nu are nici un job , doar acela de a sta in poala stapanului….

  Am remarcat ca ai un prieten pe nume Carcotasul…Are un Fox Terrier?La noi in casa exista un Fox pe nume Junior care acum are 15 ani si suntem fani ai acestei rase…

  Denis nu se dezminte , este un pericol 🙂 dar nu public 🙂

 6. klaus zice:

  Cred că e Airedale Terrier.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s