Moartea nu face politică

și nici deosebire între asigurați și neasigurați, între cei orfani și cei cu părinți. Pur și simplu și-a luat răgaz o săptămână, s-a uitat la televizor să vadă ce vrea Strada, a văzut că Strada nu vrea nimic și s-a întors la căpătâiul răniților pe care, de fapt, nu-i scăpase din ochi nicio secundă. Aproape că nu-i ajunge coasa, pentru așa recoltă, dar nici nu bagă moto-coasa în ei, că așa-i merge numele – Moartea cu Coasa. Și, chiar dacă trudește mai mult, și ia pauze, și-i seceră treptat, lucrează lent, dar clasic.
Ieri și-a scuipat în palme și-a purces la cosit, iar. Încă unșpe.
Ce va fi mâine?
Numai Ea știe, arză-o-ar focul!
Noi, Strada și Ceilalți abia dacă ne mai găsim locul.

Acest articol a fost publicat în actualitate mioritică, actualitatea politică, părerea mea și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Moartea nu face politică

 1. S-ar putea sa sune cinic ce spun dar unora Moartea le face un bine ca-i „coseste” fiindca ce traiesc ei nu-i deloc viata, e un cosmar fara sfarsit.Cei ce si-au ingropat mortii acum o saptamana nu pot acum decat sa planga de durere, cei ce stau pe la usa saloanelor sufera si mai mult cu fiecare clipa ce transforma speranta in disperare si neputina…

  • Nu ești cinică! A mai ridicat problema asta cineva aici, pe blog. A dori supraviețuirea cu orice preț, cu orice chin a unei persoane care ajunge un monstru invalid e dovadă de inconștiență și egoism.

 2. krantz zice:

  Da, moartea nu face politică. În schimb îi face cu ochiul. Mulţumindu-i hîd, în timp ce-şi bate coasa-n gură: „Săru-mîna pentru masă!”

 3. De data asta moartea zice săru-mâna pentru masă nu pentru că politică, ci pentru că lăcomie plus prostie. Multă, multă prostie.
  Sunt convinsă că șpăgile care au făcut ca acel local să existe au fost insignifiante. Eu așa cred.

 4. psi zice:

  ohoo, și-o să mai fie ocupată doamna moarte încă. în ciuda acelora care speră. cu ce preț? habar nu au. poate că ar trebui să vedem adevărul în față, oricât de dureros ar fi. (îngădui să las aici un link?)
  https://www.youtube.com/watch?v=g7xG2s_5VdE&feature=youtu.be

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s