Albușul de ou, da! E bun ca Minodora la maxim…

Dacă mă luați acum la bătaie, nu știu ce e minodora-la-maxim. Știu că e o femeie corpolentă care cântă cu orice preț. Știu că, mai corectul lui maxim  e maximum, dar, când e vorba de minodore, nu te împiedici în terminații.
Albușul de ou, ca să revin la subiect, e excepțional de bun, pe o arsură de șapte milimetri pătrați, provocată de o picătură de ulei încins, care-a sărit din tigaie, ca o nesimțită , când prăjeai ficăței de pui. A sărit pe degetuț, pe bărbiță, a sărit undeva pe fizicul tău și a produs o daună subtotală de șapte milimetri pătrați.
Pune albuș!  Numai gândul că ai sacrificat un posibil pui care ar fi urmat ă devină găină, dacă nu-l făceai tu omletă sau, uite, acuma, antidot la arsură, o să-ți diminueze usturimea cu 15% , în primul minut. Fără albuș, scădea în minutul trei. Dacă puneai spirt medicinal, scădea în cinșpe secunde.

Poate am înțeles eu greșit de la psi, dar cică pe FB se dădea cu albuș de ou pe arșii de vineri noapte, ca soluție magistrală.
Ăsta e FB-ul: când i se dă voie bucătăresei să cânte Traviata.

Albușul de ou, prieteni, e tot atât de util în arsuri ca un ceai de Coada Calului, băut înainte de-a te așeza la o coadă serioasă la un Ghișeu de Stat.
Simți că-ți pocnește vezica urinară și-atât.

Acest articol a fost publicat în actualitate mioritică, actualitatea politică, apucături proaste la români și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Albușul de ou, da! E bun ca Minodora la maxim…

 1. domnuio zice:

  Oi fes(e)bucul ăsta…
  până acu o jumate de oră nu știam ce-i aia minodora
  …ce lacune am

 2. psi zice:

  ai înțeles perfect… dacă nu mi-ar veni să urlu, aș râde de temeinicia cu care poporu empatic dă altfel, distribuia la grămadă: să ne văpsim cu albuș, să fugărim toate găinile…
  mai iegzistă la maxima? tot așa de… maximă îi?

 3. Cârcotaşu zice:

  Acu’ cârcotesc şi io, că ce să fac? Minodora la Maxim şi-a luat numele „la Maxim” nu de la maximum, ci mai pretenţios, de la celebrul cabaret parizian Maxim (Lolo, Dodo, Fluflu), arie celebră din Văduva veselă, a lui Lehar.

 4. Cârcotaşu zice:

  Sorry, Lolo, Dodo, Juju, Cloclo, Margot, Fluflu,… Minodora 🙂
  Cu albuşu’ rămâne cum am stabilit!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s