Mulţumesc!

Drept să vă spun, ieri, când ziceam că, fie şi numai pentru un singur cititor, redeschidem Gara, mă gândeam că o să-l număr pe individ  peste vreo 48 de ore, cum se numără bacteriile pe placa Petri, într-un laborator de analize care se respectă. Mă gândeam că, dacă am noroc, vreun rătăcit pe coclaurii netului tot ajunge aici, din greşeală, în două zile. Mă gândeam să schimb, după aceea,  numele blogului în gară pentru doi dar, ca să nu intru în conflict cu numele celebrului film, cred că m-aş fi iscusit cumva, să-i zic gară pentru 1+1 sau gară pentru mine sau gară pentru nimeni  sau gara părăsită sau orice altă idioţenie de nume.
Din fericire, câţiva buni şi dragi prieteni au dibuit peronul imediat, aşa că rămâne GARĂ PENTRU NOI şi le mulţumesc din tot sufletul!

Dacă tot am redeschis gara virtuală pentru noi, până îmi reintru în mână, măcar să mă fac utilă, cu o ştire cutremurătoare, din ziarul gratuit care se găseşte în staţiile metroului bucureştean:

UN GRUP DE CERCETĂTORI (britanici) AU STABILIT CĂ NEMERNICII CARTOFI PRĂJIŢI CARE,  SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ FUSESERĂ DECLARAŢI VERI PRIN ALIANŢĂ CU CIANURA DE POTASIU, AZI SUNT INOFENSIVI ŞI DEZIRABILI, DACĂ AU FOST PRĂJIŢI ÎN ULEI DE MĂSLINE VIRGIN.

Ştirea, care e mai mult decât o ştire, e o veste bună, intră în conflict cu avertizarea de acum două săptămâni, din acelaşi ziar, bazată pe concluziile altor cercetători, de preferinţă britanici, care clasifica uleiurile în care prăjim otrava zilnică denumită, iresponsabil, HRANĂ,  în: uleiuri cu risc minim (palmier), uleiuri cu risc discutabil (floarea soarelui) şi uleiuri cu risc maxim, care apelează 112 din tigaie, fără să necesite coordonate geografice şi acceptul utilizatorului de telefonie mobilă şi aragaz (măsline, virgin).

Deci, ca să fim coerenţi şi concişi, rămâne valabilă zicala: „Ce nu te omoară, te face mai puternic!
Poftă bună!

Acest articol a fost publicat în o ţară frumoasă, păcat că e populată, strict autentic, ştiri de neştiut și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Mulţumesc!

  1. Cârcotaşu zice:

    Bre, nu ş’cum se face, da’ cercetătorii ăştia descoperă, zilnic, că noi trebuia să fim oale şi ulcele cam de multă vreme, c-am mâncat cartofi prăjiţi în ulei de floare de când ne ştim şi fără să-i întrebăm pe ei, iar acu’, dupe capu’ lor, o să trecem pe măsline prăjite. De fapt ei ştiu, da’ merg pe burtă, că cei mai sănătoşi sunt cartofii prăjiţi în untură! Na beleaua! Ia încercaţi şi cartofi dulci prăjiţi, s-aveţi surprize.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s